Adres

Langbroekerdijk A 43,
3947 BD Langbroek

Telefoonnummer

Bij telefonisch of contact via de mail, spreekt u uiteraard Jan en Corrie zelf
Bed en Breakfast in Langbroek
OVERNACHTEN IN LANGBROEK BIJ JANS’ BED & BREAKFAST

Wilt u de charme van Langbroek echt ervaren? Bij Jans’ Bed en Breakfast bieden we meer dan alleen een verblijf – we bieden een unieke landelijke ervaring die uw verblijf onvergetelijk maakt.

Verken het verblijf

Onze verbouwde koeienstal combineert landelijke charme met moderne comfort. Gelegen aan de Langbroekerdijk in Langbroek, bieden we gezellige kamers, heerlijk ontbijt en een warm welkom dat u meteen thuis doet voelen. Bij Jans Bed en Breakfast streven we ernaar uw verblijf onvergetelijk te maken. Of u nu de rust van de natuur wilt verkennen of de omgeving wilt ontdekken, ons gastvrije onderkomen biedt het perfecte vertrekpunt.

Ontdek de omgeving

Fietsliefhebbers zullen verrukt zijn van de adembenemende fietstochten door bossen en langs de meanderende Kromme Rijn. Voor wandelaars bieden de diverse Klompenpaden een uitstekende gelegenheid om de omgeving te verkennen en te genieten van de afwisselende landschappen.

Geniet van de voorzieningen

Op zonnige dagen kunt u ontspannen op ons terras, omgeven door rust en groen. Parkeer gemakkelijk uw auto op ons terrein, en voor fietsers bieden wij een veilige en afgesloten stalling voor uw tweewieler.

Bekijk hier de kamerfaciliteiten.

Contact opnemen met Jan en Corrie

Of u nu vragen heeft, wilt reserveren of gewoon meer wilt weten over onze accommodatie, ons vriendelijke team staat klaar om u te helpen. Bel ons op 06 33916347, stuur een e-mail naar info@jansbedandbreakfast.nl, of vul het bovenstaande formulier in.

Logo van Jans Bed en Breakfast aan de Langbroekerdijk

Langbroekerdijk A 43

Stuur een mail naar: info@jansbedandbreakfast.nl

Bespreek de reservering via: 06 33916347