Van harte welkom namens

Jan en Corrie van Leeuwen

U vindt ons in de provincie Utrecht, in het dorpje Langbroek langs de Langbroekerwetering, aan de rand van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug.

Jans Bed en Breakfast is een mooi startpunt om de omgeving te verkennen. U kunt prachtige fietstochten maken door de bossen en door het afwisselende landschap van de Kromme Rijn. De diverse Klompenpaden lenen zich uitstekend voor een mooie wandeling.

Met mooi weer kunt u heerlijk buiten zitten op het terras! Er is voldoende parkeergelegenheid voor uw auto’s en de fiets kan afgesloten gestald worden.

Wij zien uit naar uw komst!

Jan en Corrie van Leeuwen - over ons en onze bed en breakfast in Langbroek
Op de foto Jan en Corrie van Leeuwen, trotse eigenaren van Jans B&B aan de Langbroekerdijk.
Jans bed en breakfast in Langbroek aan de Langbroekerdijk
Het uitzicht vanaf Jans Bed en Breakfast in Langbroek

Bed & Breakfast in Langbroek

WAAROM EEN B & B?

Jans B&B is in 2017 opgericht door Jan en Corrie van Leeuwen.

De voormalige koeienstal is geheel gerenoveerd tot een prachtige accommodatie. Met in totaal 3 tweepersoonskamers met ieder een eigen badkamer en een gezellig gezamenlijke ruimte met verschillende keuken faciliteiten, waar u vrijblijvend gebruik van kunt maken.

Jan en Corrie staan bekend om hun gastvrijheid en gezelligheid. Zij vinden niets leuker om uw verblijf tot een succes te maken. Wilt u tips over wat er te doen is in de omgeving, smullen van een heerlijk ontbijt of gewoon lekker bijkomen en genieten van ruimte en rust. Dan is Jans B&B daar de perfecte plek voor!

Logo van Jans Bed en Breakfast aan de Langbroekerdijk

Langbroekerdijk A 43, Langbroek

Stuur een mail naar: info@jansbedandbreakfast.nl

Bespreek de reservering via: 06 33916347