B&B met kinderen

KINDVRIENDELIJK

Bij Jans B&B draait alles om familie. Jan en Corrie, zelf trots ouders van (klein)kinderen, weten als geen ander wat families nodig hebben voor een ontspannen overnachting. Daarom is er alles aan gedaan om Jans B&B geschikt te maken voor ouders met kinderen.

Gelegen in het Langbroek, biedt onze B&B ruimte en rust voor gasten van alle leeftijden. Wanneer je de volledige B&B reserveert, kun je rekenen op een heerlijk verblijf, tot groot genoegen van gezinnen met kinderen.

De verschillende kamers en gemeenschappelijke ruimtes stralen een warme familiesfeer uit, waardoor iedereen zich direct thuis voelt.

Lees meer waarom Jans B&B voor kinderen ook geschikt is.

Kindvriendelijke B&B - Bezoek Jans Bed en Breakfast in Langbroek met kinderen

Faciliteiten voor kinderen

Onze kamers zijn zorgvuldig ingericht met het oog op comfort en functionaliteit. Met diverse slaapopties, zoals ruime boxsprings en gezellige zitjes, bieden ze een perfecte mix van ontspanning en gemak. Ouders kunnen genieten van een moment van rust terwijl de kinderen zich vermaken in in de gezamenlijke woonkamer of buiten op het terrein.

Veilig voor kinderen

Met lekker weer willen kinderen graag naar buiten. Wat onze B&B bijvoorbeeld kindvriendelijk maakt, is ons kinderhek dat we hebben geïnstalleerd.

Dit hek zorgt ervoor dat de kleintjes veilig kunnen spelen buiten, zonder dat ouders zich zorgen hoeven te maken. Zo kunnen de kinderen lekker ravotten terwijl de ouders ontspannen en genieten van een momentje voor zichzelf.

Kindvriendelijk

Maar het allerbelangrijkste is misschien wel de warme en gastvrije sfeer die je bij Jans B&B vindt.

Jan en Corrie, onze vriendelijke eigenaren, staan altijd klaar om te helpen en te adviseren over de beste activiteiten voor het hele gezin.

Reserveer uw verblijf met kinderen

Dus waar wacht je nog op? Pak je koffers, verzamel je kleintjes en kom langs bij Jans B&B voor een verblijf vol plezier, avontuur en warme gastvrijheid.

Je kunt hier vrijblijvend een reservering plaatsen.

Impressie

FOTO’S VAN DE KAMER
Logo van Jans Bed en Breakfast aan de Langbroekerdijk

Langbroekerdijk A 43, Langbroek

Stuur een mail naar: info@jansbedandbreakfast.nl

Bespreek de reservering via: 06 33916347