Fietsen in Langbroek

FIETSROUTES IN DE BUURT

Ontdek de schoonheid van Langbroek op twee wielen! Bij Jans B&B bevind je je te midden van een betoverend landschap, omringd door mooie mountainbike- en fietsroutes. Langbroek, gelegen aan de rand van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, biedt een perfect startpunt voor fietsliefhebbers.

De Utrechtse Heuvelrug is een populaire fiets- en mountainbikeroute vanuit Langbroek
De Utrechtse Heuvelrug is een populaire fiets- en mountainbikeroute vanuit Langbroek
Fietsen in Langbroek en omgeving

Fietsroutes rondom Langbroek

1. Mountainbikeroutes Utrechtse Heuvelrug (ca. 100 km) De mountainbikeroutes over de Utrechtse Heuvelrug behoren tot de mooiste van Nederland. Het is een aaneengesloten en goed onderhouden parcours van ongeveer 100 kilometer. Voor toegang tot dit parcours heeft u een vignet nodig; op verzoek kunnen wij dit vignet voor u aanschaffen.

2. Kastelen- en Molenroute (40,01 km) Verken de regio langs middeleeuwse kastelen en historische molens. Langs deze route ontdek je betoverende plekken zoals Kasteel Groenestein en Kasteel Beverweerd, terwijl je geniet van het afwisselende landschap van de Utrechtse Heuvelrug.

3. Fietsroute door Schilderachtig Amerongen (41,93 km) Duik in de geschiedenis bij Kasteel Amerongen, bewonder de Amerongse Berg, en leer over de tabaksteelt in dit pittoreske dorp. Een reis langs historische schatten en natuurlijke pracht.

4. Keizerlijk Rondje Kasteel Amerongen en Huis Doorn (39,56 km) Ontdek de historie van Kasteel Amerongen, ooit het toevluchtsoord van Keizer Wilhelm II, en breng een bezoek aan Huis Doorn, waar de keizer in ballingschap verbleef. Een route doorspekt met historische grandeur.

5. Heuvelachtig Driebergen-Rijsenburg (55,93 km) Een uitdagende route door dorpen, historische locaties, en de glooiende landschappen van de Utrechtse Heuvelrug. Verken de diversiteit van de regio langs prachtige heuvels en pittoreske dorpen.

6. Fietsroute door het Schilderachtige Amerongen (41,93 km) Een tocht langs historische kastelen, landelijke gebieden en panoramische vergezichten. Bezoek Kasteel Amerongen, de Amerongse Berg en ontdek de rijke geschiedenis van tabaksteelt in dit charmante dorp.

Zie www.fietsnetwerk.nl/langbroek voor meer inspiratie.

Logo van Jans Bed en Breakfast aan de Langbroekerdijk

Langbroekerdijk A 43, Langbroek

Stuur een mail naar: info@jansbedandbreakfast.nl

Bespreek de reservering via: 06 33916347