Winkelen in de omgeving

WAAR U KUNT WINKELEN IN DE BUURT

Onze bed en breakfast ligt op korte afstand van populaire winkelsteden. Waar u de hele dag kunt slenteren en de mooiste boetiekjes of meest stijlvolle merkwinkels kunt bezoeken. Op deze pagina geven wij u graag een aantal steden waar u naar toe kunt gaan om te winkelen.

  • Winkelen in Utrecht. Dit is circa een half uur met de auto of uur met de fiets. Als u kiest voor de fiets, bevelen wij de mooie LF4 Midden – Nederlandroute of Achterdijk-fietsroute aan.
  • Winkelen in Amersfoort. Met ongeveer een uur fietsen of een klein half uur autorijden, bent u in het centrum van Amersfoort.
  • Winkelen in Veenendaal. Veenendaal is ook ongeveer een half uur met de auto of één uur fietsen vanaf onze bed en breakfast.
Winkelen in de omgeving
U kunt heerlijke winkelen in de omgeving van onze bed en breakfast. Ontdek de mooiste winkelsteden op deze pagina.
Winkelcentra Utrecht
Winkelgebied in Utrecht

Winkelen in Utrecht

DE DOMSTAD

In Utrecht wonen – afgerond – 340.000 mensen. Daarmee is Utrecht de vierde grootste stad van Nederland. Als u Utrecht wilt bezoeken, heeft u alle keuze waar u naar toe wilt gaan.

Of het nou het overdekte winkelcentrum is, de drukke markten of de mooiste winkels langs de grachten. Want Hoog Catharijne biedt een volledig vernieuwd en overdekte shopping mall en is aangesloten op Utrecht Centraal station. Utrechts overdekte winkelcentrum staat garant voor een dag vol shopplezier in meer dan 90 winkels.

In Leidsche Rijn Centrum winkelt u zoals u dat wilt: zeven dagen in de week, met ruime openingstijden. Er zijn ruim 130 winkels, horeca en nog veel meer.

Verder kunt u uiteraard de nieuwste modeartikelen halen langs de Oude Gracht in Utrecht. Maar ook in de verschillende Kwartieren van Utrecht zijn leuke winkels te vinden. Zoals het Domkwartier, Maliekwartier, Museumkwartier of Stadshuiskwartier.

Winkelen in Amersfoort

MET HISTORISCHE BINNENSTAD

De historische binnenstad van Amersfoort is een plaatje, de terrasjes zijn uitnodigend, en daaromheen vindt u een inspirerende mix van oud en nieuw. Struin door smalle steegjes en mooie winkelstraten. Amersfoort heeft gespecialiseerde boetiekjes tot de grotere merken.

Rond de populaire Onze Lieve Vrouwen Toren, zijn talloze kleine winkeltjes waar u kleding kunt kopen. Daarnaast kunt u een rondvaart maken in de Waterlijn in Amersfoort. Al zittend in een sloepje komt u van allerlei winkels en restaurants tegen.

In het winkelcentrum in de Binnenstad kunt u terecht voor cadeau artikelen, muziek, interieur, boeken, decoratie, kunst, hebbedingetjes. Het is er allemaal. Verder is er in Amersfoort het Eemplein. Dit is een aansprekend en levendig stadsplein met voorzieningen die passen bij de groeiende stad en omvat winkels. Bovendien zijn er nog talloze winkelmogelijkheden in Amersfoort. Maar een aanrader vinden wij winkelgebied de Kamp. In dit deel van de monumentale Amersfoortse binnenstad vindt u de meest bijzondere winkels met een eigen karakter en een verrassend assortiment. Winkels met eigentijds design, exclusieve kleding en sieraden, foodwinkels en gezellige lunchrooms.

Winkelen in Amersfoort
Winkelgebied in Amersfoort
Winkelen in Veenendaal
Winkels in Veenendaal

Winkelen in Veenendaal

RUIM 300 WINKELS WAARVAN 150 OVERDEKT

Veenendaal was de prettigste winkelstad van de provincie Utrecht in 2004. Naast deze prijzen, is de winkelstad genomineerd voor Beste Binnenstad 2015. En zelfs de Gemeente met Schoonste Winkelgebieden in 2017.

Kortom, Veenendaal valt nogal eens in de prijzen. Met een enorm en gevarieerd aanbod van meer dan 300 winkels, waarvan 150 ondergebracht in overdekte winkelcentra, is het in Midden-Nederland leuk winkelen in Veenendaal. Vanaf de onze bed en breakfast is de moderne en complete binnenstad binnen 30 minuten bereikbaar. Veenendaal kent veel bekende winkelketens zoals H&M, ZARA en WE. Maar ook een keur aan bijzondere speciaalzaken vormen een unieke en veelzijdige mix. Bij minder mooi weer biedt het grote overdekte deel van de winkelstad uitkomst.

Logo van Jans Bed en Breakfast aan de Langbroekerdijk

Langbroekerdijk A 43, Langbroek

Stuur een mail naar: info@jansbedandbreakfast.nl

Bespreek de reservering via: 06 33916347