Restaurants in Langbroek

RESTAURANTS IN DE OMGEVING

Restaurant in Langroek, welke zijn er?

Na een lange dag wandelen of fietsen, bent u toe aan een hapje eten. Bij onze bed en breakfast in Langbroek zijn er genoeg lekkere en gezellige restaurantjes in de buurt. U kunt hier vooraf reserveren of gewoon binnen lopen. Om u op weg te helpen en u een beeld te geven van de lekkerste etenstentjes, hebben wij ze voor u op een rijtje gezet.

We kunnen u natuurlijk ook voorzien van advies over het lekkerste restaurantje op basis van uw voorkeuren. Stel gerust uw vraag als u bij ons bent. Dan denken wij graag met u mee.

Eten in Langbroek - restaurants
Cafetaria de Ruif carpaccio - eten in Langbroek

Restaurants in Langbroek

IN HET DORP

In het dorp Langbroek zijn twee restaurants waar u kunt eten. Restaurant Torbijn en luxere cafetaria De Ruif.

Allereerst Restaurant Torbijn. In het centrum van Langbroek vindt u het Restaurant Torbijn. Met een liefde voor de Bourgondische keuken wordt het gasten hier naar de zin gemaakt. In het gezellige restaurant is het goed vertoeven. Hier geniet u van overheerlijke gerechten die de keukenbrigade van Restaurant Torbijn voor u op tafel tovert.

‘s Zomers is het goed vertoeven op het terras. U kunt bij Torbijn terecht voor een lekkere lunch, een kop koffie met appelgebak of, na de dag fietsen door de omgeving, een heerlijk diner. Voor de borrel en de kleine kaart biedt het gezellige café ruimte.

Aan de Doornseweg in Langbroek is ook een wat luxere cafetaria te vinden. Cafetaria De Ruif serveert frites, snacks, broodjes, sate van de haas, stoofvlees, carpaccio en veel meer.

Eethuys Dorestad - wijk bij Duurstede
Florian Wijk bij Duurstede - restaurant

Restaurants in Wijk bij Duurstede

OP FIETSAFSTAND VAN LANGBROEK

Het centrum van Wijk bij Duurstede staat bekend om de bruisende horeca. Op de paar meter zit een heerlijk restaurant met eigen specialiteiten. Keuze genoeg voor iedere liefhebber. Wijk bij Duurstede is op fietsafstand van onze bed en breakfast. Mocht u fietsen nodig hebben, kunnen wij deze voor u regelen. De populairste restaurants van Wijk bij Duurstede hebben we voor u op een rijtje gezet.

Het Pakhuis – Eetcafé in een gezellige kroegstraat. U kunt hier terecht voor verschillende gerechten zoals een lekkere schnitzel of saté van de haas.
De Engel – Gemoedelijk genieten voor jong, oud, gezinnen, groepen of alleen. Zeven dagen per week welkom het café-restaurant.
De Veldpoort – Het aangezicht van de binnenstad en gevestigd in een historisch pand. Verschillende gerechten voor jong en oud.
Otto – Bar en restaurant met een nieuwe kaart en gerechten om te delen.
Eethuys Dorestad – Beroemd vanwege de saté en humoristische brede menukaart.
Bistro Florian – Aan de Markt ligt de gezellige brasserie. ’s ochtends genieten van een bak koffie en ’s middags en ’s avonds keuze uit een diverse menukaart.

Logo van Jans Bed en Breakfast aan de Langbroekerdijk

Langbroekerdijk A 43, Langbroek

Stuur een mail naar: info@jansbedandbreakfast.nl

Bespreek de reservering via: 06 33916347