Eten in Doorn

RESTAURANTS IN DE OMGEVING

Na een lange dag wandelen of fietsen, bent u vaak toe aan een hapje eten. Bij onze bed en breakfast zijn er genoeg lekkere en gezellige restaurantjes in de buurt. U kunt hier vooraf reserveren of gewoon binnen lopen. Om u op weg te helpen en u een beeld te geven van de lekkerste etenstentjes, hebben wij ze voor u op een rijtje gezet.

We kunnen u natuurlijk ook voorzien van advies over het lekkerste restaurantje op basis van uw voorkeuren. Stel gerust uw vraag als u bij ons bent. Dan denken wij graag met u mee.

Eten in Doorn - de lekkerste restaurants van Doorn

Tweeënhalve kilometer ten Noordoosten van Langbroek. Dit dorp is vooral bekend door ‘Huis Doorn’ waar de gevluchte laatste Duitse keizer heeft gewoond. Het kasteel en het park is nu een museum en is te bezichtigen. Interessant zijn de Kaapse bossen met als trekpleister de ‘De Kaap’, een uitzichttoren van 19 meter hoog op een heuvel. Mooi uitzicht op o.a. Langbroek. De Kaapse Bossen zijn onderdeel van de Utrechtse Heuvelrug. De Utrechtse Heuvelrug loopt als een hoge zandrug van de Grebbeberg bij Rhenen tot aan het Gooimeer bij Huizen. De stuwwal met zijn bossen en heidevelden rijst op uit het vlakke agrarische landschap. Het zuidelijk deel van de Utrechtse Heuvelrug is aangewezen als Nationaal Park (ca. 10.000 ha). Naast de stuwwal horen ook de uiterwaarden van Amerongen bij het Nationaal Park. Het is een gebied van bossen, bergen en buitenplaatsen.

Eten in Doorn - restaurant SPOTT
Nonna's - Doorn - eten in Doorn

Restaurants in Doorn

IN HET DORP

In Doorn zijn verschillende restaurantjes waar u wat kunt eten. Zowel voor lunch als avondeten kunt u hier terecht.

Spott – SPOTT Eten & Drinken is een trendy restaurant in Doorn. Gewoon lekker eten en drinken met een diverse kaart.
Brocante – Het luxere restaurant in Doorn biedt een overheerlijke kaart aan voor gezelschappen.
Nonna’s – Een traditioneel, écht Italiaans restaurant in hartje Doorn. Bij Nonna’s komt de Italiaanse keuken tot leven met pure ingrediënten.
Happy garden – Chinees restaurant in Doorn met verschillende gerechten uit de Aziatische keuken.

Logo van Jans Bed en Breakfast aan de Langbroekerdijk

Langbroekerdijk A 43, Langbroek

Stuur een mail naar: info@jansbedandbreakfast.nl

Bespreek de reservering via: 06 33916347